Dagens skogsbilder

... bara försvann?! Hade lillkameran med mej ut, bara, och när jag skulle ta första bilderna idag så var datuminställningen borta och jag fick ställa in den igen. Vet inte varför. Och då har de första två bilderna, från skogen, bara försvunnit idag. Det var i och för sig ingen större förlust, för de ser likadana ut som alla andra soliga bilder med vit snö, blå himmel och svart hund.

Trodde att skogen skulle vara full med folk idag, söndag eftermiddag och underbart väder. Men fel hade jag, vi mötte en enda människa och två skotrar (ja, med förare då, då). Inte en enda hund mer än Ida fick komma ut i Essviksskogen denna härliga dag.

På kvällen åt vi trerätters middag på indisk restaurang. Gott, gott! Maten på bilden är Stures. Jag åt nån lammgryta med svamp och grönsaker. Soppa till förrätt och friterad banan med glass till efterrätt. Tvekade länge om jag skulle ta "indisk glass" istället, men till sist föll jag ändå för bananen. Jag gillar verkligen friterade bananer! Fast man kan ju göra dem själv, förstås... då kan man vräka i sej många! *S*

Kommentarer

  1. Dumt att bilder försvinner! Tycker om upprepningar för de är ändå väldigt olika lika.

    Som era tippenturer, t ex. Jag skulle kunna hitta mycket väl där på egen hand numera!

    Maten ser god ut, även om jag inte är så förtjust i indiska kryddor, men vacker att se på är den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland känner jag mej så tjatig. Men om nu mina dagar är ganska lika, så är det inte så mycket att göra åt det. Det får bli som det blir, bara.

      Ha det bra, så bra du kan.

      Radera
  2. Det var ju en attans tur att skotrarna hade förare . :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det vete tusan. Nummer 2 kunde gott hållit sej hemma och parkerat sin skoter lugnt och stilla nånstans. Att blåsa förbi någon med hund i hundra knyck (eller nåt) tycker jag är dålig stil.

      Radera
  3. Annika i Lindby25 mars 2013 kl. 16:42

    Lite fnissig blev jag.Väntade en annan bild :-) Mmmm ser gott ut! Annars gillar jag snöiga skogsbilder också :-)Skoter, vet jag knappt vad det är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. *he he* Jag lurades lite där. Eller om det var kameran som lurade mej?!

      Radera

Skicka en kommentar