Host, host

Lite kallare idag, men fortfarande blåser det inte någonting alls, så här sitter snöbollarna kvar på kvistarna. Hela skogen är full av dessa bollar och det ser rätt roligt ut. Lite som en bomullsodling i mega-format.

Solen skiner lite på oss när vi är ute på eftermiddagsprommis i hemmaskogen. Jo, för idag håller vi oss verkligen på hemmaplan. Jag känner alltför väl att jag har en förkylning på gång i kroppen och den är verkligen helt fel i tidsschemat. Ska nämligen jobba två dygn inom den närmaste tiden och det hade varit så mycket bättre om jag var pigg och frisk. Men, det är inte så mycket att göra något åt... bara gilla läget och hosta på.

Sitter vid symaskinen en del idag. Någon har mailat mej och beställt två par vantar till sin lilla 2½-åring som inte alls gillar vantar. Men sin tiger tycker hon om, får jag veta, så jag syr ett par tigervantar och hoppas på att lill-tjejen kommer att acceptera dem iallafall. Inte bra med frusna små händer, ju! Nu ligger vantarna på posten och jag hoppas att de kommer fram snabbt och säkert.

Kommentarer

  1. Hej Cornelia!
    Nu är jag glad igen:) Kim kunde hjälpa mig med datorn så nu hoppas jag att det ska vara som vanligt igen:))
    Det ser precis ut som en "bomullsodling" Ni har verkligen fått mycket snö. Här har det fyllt på med lite till idag, snö alltså *S*
    Så tråkigt att förkylningen har hittat till dig:( Hoppas det går bra att jobba i alla fall:)
    Såååå fina dina vantar blev, hon kommer garanterat gilla dem:) Jag bara älskar mina:))))

    Må så gott vännen:)
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja, så väldigt mycket snö är det ju inte. För mycket för min smak, men egentligen inte så jättemycket för att vara just här. Det kommer säkert mer, tyvärr.

      Härligt att höra att du gillar dina vantar, hoppas att den här lilla tjejen också kommer att göra det.

      Ha så kul på mötet ikväll!

      Radera
  2. Nä, vet du vad! Var får du alla förkylningsbasilusker ifrån?! Hoppas att det inte bryter ut helt utan stannar där och vänder.

    Vantarna är såååå fina!

    Den soliga Idan är så underbart fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte, men nu har de hoppat på mej. Vända får det gärna göra, nu på en gång!

      Idan är alltid finast!

      Radera

Skicka en kommentar