Mobilapp

En liten joggingkrumelur dokumenterad med en app i telefonen. Längre ner kan man läsa att krumeluren är 3 km och då kan man ju lätt räkna ut att jag inte joggar särskilt fort. Men jag gör det iallafall och det är jag helt nöjd med.

Målar räcket en första gång också. Nöjd med det med.

På eftermiddagen tar vi oss en ny hjortronletartur, men idag har vi ingen tur alls. Hittar nog inte mer än en halv deciliter. Det är inte många bär, det *S*

Kommentarer

  1. Jogga i den här värmen… ja, du - vet inte om ska applådera eller ringa sjukvårdsupplysningen…! :D

    Vad har ni för underlagsjox för er målning - det var samma på fönstren - ser "läkande" och bra ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var inte så jättevarmt vid halvnio-tiden, bara drygt 20 nånting. Men du behöver inte alls applådera. Det räcker med att jag själv är nöjd och glad.

      Angående färgen så är det Jotuns system för fönstermålning. Normalt så har man ju en grundolja följd av grundfärg och sedan färdigstrykningsfärgen på det. Men Jotun har kombinerat ihop grundolja och grundfärg så det räcker med en enda sådan strykning. Visir heter den. Sen färdigstryker man med Drygolin (två gånger gör jag för att det ska täcka ordentligt och bli snyggt).

      Ett väldigt jobb, det där med fönster och det blir nog inga fler denna sommar, men de två som är gjorda är ju gjorda. Man får vara nöjd med det lilla ibland. Att räcket också får ny färg är bra, det med och så har jag grundat trävirket under taket vid "källartrappdörren" också. Tjohej, vad bra!

      Radera

Skicka en kommentar