Söndag

Sen, när jag kan och får springa lite igen, då är det såna här mjuka härliga stigar jag ska röra mej på. Men just nu kan jag tyvärr inte säga att jag känner mej alls nåt bättre i mitt ben/höft. Tråkigt nog.

Här har det tidigare varit rena rama plockepinnet med trädstammar som stormen Ivar (var det väl?!) hade vält omkull. Men nu är de nersågade och det hela liknar mer en rad med cavalettibommar eller möjligen gymnastikhoppning för B-ponnyer. Om vi nu ska röra oss med lite hästtermer, helt plötsligt *S*


Jag traskar förbi platsen där det låg en död älg förrförra vintern. Inte mycket växer här och inte är det mycket kvar av själva älgen heller. Några små skelettbitar, bara.

Det finns mycket fint att vila ögonen på just nu.

 Längst ut på udden växer tallarna med de fantastiska rotsystemen ovan jord.

En sjöbild igen. Väldigt mycket gråare väder idag. Det gör inget, för det är skön höstluft och fjorton grader varmt. Det är härligt.

Så går jag då hemåt igen och det är snart dags att lämna Mellansjö för den här gången.

Emil är aningen slut efter all frisk luft han utsatts för i helgen *S* och sover gott i bilen på väg mot sta'n.

Och jag, jag hinner precis till vattengympan på kvällen. Här håller vår goa instruktör på att lägga fram "diskar" på bassängkanten, de levande ljusen i lyktorna är tända och det är bara att hoppa i och ansluta sej till gänget i vattnet. Kul pass och skönt att duscha och basta efteråt!

Kommentarer

  1. Här var det också mest mulet och sedan fyra-tiden på eftermiddagen ordentligt regn som blev ösregn som blev ösregn med kraftig blåst, oj, vad det smattrar på rutorna nu! Så nog tog ni tillvara helgen, alltid! Förstår att Emil var trött!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När vi satte oss i bilen på eftermiddagen började det duggregna och sen bar sej vädret åt som hos dej... men då satt vi ju i bilen hela tiden, så det gjorde inte så mycket. Väl hemma hade det slutat igen.

      Helgen har varit underbar, helt enkelt.

      Radera
  2. Ja, man får veta mycket när man läser bloggar. Geocach modern skattjakt :-) Ljuvligt ställe är Mellansjö!
    Min sjukgymnast gav alltid mig öronproppar. Sen kunde hon ställa in hastigheten på stötvågorna. Om de inte gick så snabbt, gjorde det mindre ont. Och jag fick mer en några gånger, för att få ett resultat. Tror faktiskt på den behandlingen. Håller tummarna för att det vänder snart!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mellansjö är fint och man (läs: jag) mår så gott där. Min sjukgymnast säger att jag kan stoppa fingrarna i öronen... modernt var ordet??! *S*

      Jag tror på dej och låter honom väl hålla på några gånger till, om han vill. Ska träffa honom nästa tisdag igen.

      Tack för att du delar med dej av dina erfarenheter, det ger mej visst hopp!

      Radera

Skicka en kommentar