Klamp-promenad på eftermiddagen

Cyklar före frukost idag, men på eftermiddagen känns det som om jag skulle behöva ännu lite mer frisk luft, så jag tar mej en sväng runt Klampen. Jag trodde ju att det skulle komma en del båtar i vattnet den här helgen, men jag hade fel. Det är lika tomt vid bryggorna fortfarande. Man har dock lagt ut "landgångarna" till desamma, så snart är nog flytetygen på gång också.

Strax efter att jag tagit den här bilden mötte jag en fd ordförande i brukshundklubben. Han var ute med sin jättefina schäferhane, som varit på korning häromdagen. Jo, det hade gått bra. Såklart.

 Solen glittrar i vattnet...

 ... och jag kryper under grenarna för att komma åt att fota lite.

Rester av båthamnar i form av stockar här och där. Det är lite intressant att gå här och försöka föreställa sej hur det var en gång i tiden. Då, när det var full rulle här på ön, med bofasta, sågverk, skola och herrgård åt någon träpatron. Nu finns inte mycket kvar av allt detta.

Ut och kliva runt på klipporna.

Utsikten är inte så pjåkig... men nu är jag snart runt ön och på väg hem igen.

En tur till Bosvedjan på kvällskvisten. Klår Johan i kortspel till hans förtret, men han undrar ändå om jag har nåt särskilt för mej till helgen eller om vi kanske kan "ut och cykla litegrann? Nån mil eller så...?" Vi planerar att vara med på Alnötrampen (26 km) i slutet på månaden, så han behöver komma igång med träningen. Eeeeh... fast han cyklar ju varenda dag, han! *S*

Kommentarer