12 veckor


Idag "firar" vi 12-veckorsdagen med en liten utflykt till oljehamnen. Bil dit, förstås, fast det tar bara ett par minuter *S* Sen blir det lite koppelträning, kanske 50 m, innan Guldklimpen får gå lös och ledig och göra som hon vill.

 Nyponrosor i massor, vilken ljuvlig doft!

Spanar.

Usel bild, men jag ville inte offra fler, för kamerabatteriet höll alldeles på att ta slut. Glömde ladda igår, fastän jag sa att jag skulle. Men man ser iallafall att smultronen är på gång. Det ska bli gott!

Här syns det varför stället heter Oljehamnen. En lång pipeline går från några cisterner en bra bit bort och ända ut på bryggan. Tidigare kom det båtar hit och hämtade/lämnade olja, men just nu är hamnen inte i bruk.

Såklart att man måste kliva omkring lite på klipporna.

 Över pipelinen går en liten bro, så att man lätt kan komma över på andra sidan. Bra.

En sten en bit ut i vattnet - Tosca kan inte motstå att kliva ut och klättra upp, helt på eget initiativ. Hon är så nyfiken och påhittig.

Och nu har hon kollat klart *ler*

På vägen tillbaka tyckte hussen(!) att vi skulle köra lite inkallningsövningar, så det gjorde vi. Det gick som tåget, snabbt och bra. Duktig tjej! Och duktig husse också, för den delen.

När vi kom hem fick vi förstås plocka en fästing igen. Igår var det tre. Äckliga små djur är vad de är.

Kommentarer

  1. Hm. Jag tror att denna lilla valp kommer att ge er den största glädje. Nu och framöver.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror (läs: VET) att du har alldeles rätt, precis som vanligt.

      Radera
  2. Tiden går fort när man har roligt... och det har ni ju!! Vilken guldklimp ni fick... det är gott att veta!! Hon kommer att fylla er tillvaro till bredden er lilla Tosca!
    Kram och kli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt har vi, precis hela tiden, tillsammans med denna fantastiska lilla varelse! Visst är det Hon all vaken tid, men det är ju just så det ska vara. Har man skaffat sej hund är den värd allt gott i världen och ska ha det bästa!

      Kram å kli!

      Radera

Skicka en kommentar