Dagen idag

Dagen börjar med ett möte på jobbet. Det tar längre tid än jag trott så vi kommer iväg senare än tänkt. Men det bär iväg till Bräcke, där vi äter lunch på Jämtkrogen. Tosca får gärna följa med till deras mysiga altan, bara hon är kopplad. Så hon ligger snällt under bordet medan vi äter lunchen ute. Mycket trevligt!

Sen får hon också sin mat, men jag råkar tappa hela burken, så hon får plocka kulorna på gräset. Bara bra sysselsättning och ätandet tar betydligt mycket längre tid än vanligt. Inte dåligt alls, tvärtom. Att kasta i sej maten är aldrig bra.


När vi så småningom kommer fram till Mellansjö börjar jag med att klippa gräset. Inga grannar syns till någonstans och Tosca kan vara ute på egen tass och roa sej bäst hon vill, vilket hon också gör. Springer ner till sjön och kollar läget, kutar omkring på gräsmattan, tuggar på en vedpinne, springer i hög-gräset intill vår tomt... har allmänt bara så roligt och det är en fröjd att se henne!

Men särdeles nöjd var hon inte med denna aktivitet. Nä, hon ville MER efter att ha legat i bilen hela dagen. Och att roa sej själv är inte lika skojigt som att roa sej tillsammans med sina människor... tror jag att Tosca tycker. Så vi åker till stranden vid Hedsjön. Där är det alltid lika roligt och Den Guldiga leker och leker, så man blir glad av att bara titta på *S*

Båda collagen blir större om man klickar på dem.

 Ögon. Dessa ögon.

 Visst är hon väl fiiiiin, denna lilla briard-brud?!


Nä, jag bara luras...

... det var inte så där gult i verkligheten. Det såg inte ut såhär heller, men med motljus i kameran så blev det så. Och solen, den lilla som finns, skiner på Tosca. Självklart.

Och har man en sjö så "måste" man väl bada, eller??? BRRR! säger jag, tror jag. Det var inte iskallt, men inte särdeles jättevarmt heller.

Men nu, Emil, har jag tagit septemberdoppet... du då?! *ler*

Kommentarer

  1. Så mange flotte bilder. Ble jo riktig så fin aktivitet hun fikk med lunsjen sin.
    Brr sier jeg, det hørtes kaldt ut. For ei som ikke har badet i sjøen i sommer......
    Du vet når du er vant til et basseng på 34 grader, blir sjøen litt kald. Men om 1,5 uke da blir det bading i Spania.Det må det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spanien låter härligt, Trude! Men det var lite skönt i sjön också, fast på ett annat sätt... *S*

      Radera
  2. Ja, briardbruden är fiiiiiin!
    Det ser ut som hon fällt sin päls längs hela stranden i rännandet fram och tillbaka - samma färg på barren eller vad det nu är!
    Lite kallt såg det allt ut att vara i vattnet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon är väldigt "naturfärgad", så ja, barren matchar pälsen perfekt! *S*

      Kallt var det. Men skönt. Tro't om du vill!

      Radera

Skicka en kommentar