Fyra fula baguetter

Har ni sett fulare baguetter nån gång?? Knappast jag heller *S* Men de smakade i alla fall bra. Degen var väldigt kladdig (och skulle så vara) och så skulle man vrida ihop längderna... jaja, det är smaken som räknas.

 Men för att ta det från början, så var vi på klubben på förmiddagen. Tittar man noga så skymtar man hindret bakom örat på Tosca och träningsstegen i övre högra hörnet på bilden. Men vi använde varken det ena eller det andra redskapet, utan höll oss ungefär på marken idag.

Träffade en gammal kompis, som absolut tyckte att vi skulle satsa på bevakning eller räddning eller "nåt sånt", när han hörde vilken trygg och självständig valp jag fått mej. Jojo, det är lite svårt för en del att förstå att jag har skaffat mej 1 st Sällskapshund De Luxe *ler*

Fyra fula baguetter vägs med lätthet upp av dessa fyra fina fötter. Nyklippta klor där inunder all päls. Fötterna fick vi skölja av lite efter förmiddagsprommisen, för de var såååå svarta. Passade på att tvätta skägget också, när vi ändå höll på att blaska med vatten. Lite kamning och så har vi också pysslat med idag.

Här är den där fågeln som jag plockade fram ur gömmorna i källaren härförleden. Och emellanåt tycker Tosca att den är så jätterolig och kan ligga och klämma på "pipen" hur länge som helst. Gull-hunden!

Kommentarer

  1. Haha! Du kan ju inte göra fula bröd - hur bar du dig åt?! Fast det är bara den ena baguetten som ser lite kul ut!
    Ansad och kloklippt, det skulle nog behövas här också - ska kika i morgon!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan jag väl visst, det! *S*

      Kladd-kladdig deg som skulle vridas till längder... tja, det blev såhär, bara. Men som sagt var, de var goda. Kummin och flingsalt på, mums.

      Ansad är hon ju inte, men det skulle behövas. Får väl ge mej i kast med saxen nån dag när hon inte är så hemskt grusig om fötterna. Undrar när det kommer att inträffa??? *ler*

      Radera
  2. Er der aktiviteter i hundeklubben på dagtid?
    Mye liv og medlemmer på kveldstid?

    Nydelig bilder av Tosca, både børstet og med bamse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, just onsdagar går det tydligen en kurs på dagtid, fast det var inte så många deltagare, sa min kompis. Och en del hade fått förhinder så idag skulle det bara bli två deltagare(!). Kvällstid är det allmän träning både tisdagar och torsdagar + en del kurser annars också. Så även om klubben är väldigt liten är det ganska mycket aktivitet.

      Fina Tosca blev ännu mer kammad och fixad senare på kvällen. Jättefin blev hon, men det håller ju inte i sej så länge... imorgon är hon "Skogs-Mulle" igen *S*

      Radera

Skicka en kommentar